Calivita Tiranë - Dyqan CaliVita International

Go to content

Calivita Tiranë

Calivita Tiranë

Calivita Albania
Dyqan CaliVita Tiranë:
Adresa:
Rr." 4 Dëshmorët "
Pallati Xhajs Nr.8

Aktualisht, Produktet Calivita nuk disponohen aktualisht në Shqipëri. Kontrolloni disponueshmërinë në dyqanet online dhe në vende të tjera.


Dyqan CaliVita në Tiranë ndodhet në Rruga "4 Dëshmorët" Pallati Xhajs Nr.8


Pazar në dyqan CaliVita Tiranë


Për të blerë në dyqan CaliVita ju duhet të keni një kartë klubit. Kjo kartë mund të merret në dyqan, ju duhet vetëm të sigurojë Sponsor ID
, ju lutem vini re numrat në vijim.

Sigurimi këtë numër kur ju bleni, ju do të merrni klubit kartën tuaj CaliVita.

CV Products Albania

CaliVita Albania
Rr." 4 Dëshmorët "
Pallati Xhajs Nr.8

Tiranë , Albania

Phone: 00355 42 344 194
Cel:00355 68 23 11 590


Dyqan CaliVita në Tiranë është në dispozicion në ditët e mëposhtme të javës:

e hënë
e martë
e mërkurë
e enjte
e premte
e shtunë

Back to content