ImmunAid - Dyqan CaliVita International

Go to content

ImmunAid

ImmunAid
180 tableta

Dozimi:
1 kapsulë 3 herë në ditë.

Përbërësit
400mg Pluhur nga thundra e maces
3mg Zink (glukonat)
0.43mg Përmban zink elementar
Nxitës imuniteti me thundër të maces (lloj barishteje - Uncaria tomentosa)

Immune Aid është një kompleks efikas i përbërë nga barishtet dhe mineralet, të cilin e kemi plotësuar me thundrën e maces, që shfrytëzohet me mijëra vite, dhe me zink. Thundra e maces shton prodhimin e qelizave në sistemin imun, në këtë mënyrë e përgatit trupin për rezistencë kundër patogjeneve. Efekti i thundrës së maces ndihmohet nga zinku i lidhjes organike, i cili gjithashtu mbështet funksionimin normal të sistemit imun. Që të dy përbërësit aktiv kanë efekte antioksiduese prandaj ato ofrojnë mbrojtje jo vetëm ndaj sulmeve të jashtme, por edhe ndaj atyre që vijnë nga brendia e organizmit.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që kërkojnë mbrojtje të vazhdueshme dhe efikase imune në periudhat kur sëmundjet janë të zakonshme;
- për ta plotësuar trajtimin e inflamacioneve artrite.

A e dini se?
A e keni ditur se thundra e maces është përdorur shekuj me radhë në Amazon për të trajtuar tumore të ndryshme, sëmundje auto-imune dhe digjestive?
Përmbledhje:
Sistemi imun: rezistenca dhe fuqia e trupit tonë duhet të mbështetet vazhdimisht; vetëm gjatë ankth! Claw mace në Të agjentë aktivë të ImmunAid mund të mbështesë funksionimin normal të sistemit tonë imunitar, duke ndihmuar të ruajtur rezistencën tonë.

Claw mace (Uncaria tomentosa) është një hardhi amtare tropikale në xhunglave të Amerikës së Jugut. Ajo merr emrin e vet nga e vogla, gjembat tëri në bazën e gjetheve të saj, e cila i ngjan kthetrat e një mace. Kulturat amtare në pellgun Amazonian kanë konsideruar Claw Cat një barishte të vlefshme për shekuj me radhë. Ajo është vetëm kohët e fundit që shkenca moderne ka filluar të eksplorojnë këtë mbjell prona unike ushqyese. Studimet kanë treguar prova se alkaloide, taninet dhe phytochemicals në Claw Cat ndihmuar të mbështetur prodhimin dhe aktivitetin e qelizave limfatike, dhe funksionimin e përgjithshëm optimal të sistemit imunitar. Ajo mund gjithashtu kanë shfaqur disa prona antibiotik dhe anti-inflamator. Claw Cat-së ka treguar edhe efekte anti-oxidant.
grua gëlltit hundën e saj
Zink siguron mbështetje ushqyese për funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar, dhe merr pjesë në ndarjen e qelizave normale.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është vetëm për të rriturit, dhe nuk duhet të merret nëse jeni shtatzënë ose pleqsh.
Në rast të Sëmundjet e sistemit të tretjes, apo çdo lloj të gjendjes shëndetësore, apo alergji, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të përdorni këtë produkt.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content