Liquid Chlorophyll - Dyqan CaliVita International

Go to content

Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll
473ml

Dozimi:
1 lugë gjelle në ditë

Përbërësit
Klorofili i lëngët
Përbërësit aktiv/5ml:
Klorofilina 15 mg
(kripa e natrium-bakrit e klorofilit
të fituar nga jonxha)
Formulë alkaline e formës së lëngshme

Klorofili, i cili u jep bimëve ngjyrën e gjelbër, është një agjent jashtëzakonisht efikas bazik, përmes së cilit ju mund ta ruani apo rivendosni ekuilibrin acido-bazik të organizmit tuaj. Për më tepër, është një material i shkëlqyeshëm detoksifikues, posedon një efekt të lehtë diuretik prandaj është një pjesë thelbësore e trajtimeve dëlirëse.

Kujt i rekomandohet?
- për ta rivendosur ekuilibrin e pH-së në organizmin e aciduar;
- për trajtime detoksikuese;
- për ta ndihmuar tretjen;
- si një deodorant i brendshëm në rast të erës së keqe në gojë;
- për ta ndihmuar shërimin e plagëve;
- për t’i reduktuar efektet anësore të radioterapisë dhe trajtimeve citostatike.

A e dini se?
A e keni ditur se sipas disa teorive të caktuara celuliti përbëhet prej substancave toksike të akumuluara ndërmjet indeve dhjamore, të cilat e ndalojnë ujin? Prandaj, hapi i parë dhe kryesor për trajtimin e celulitit është detoksikimi i organizmit!*

Burimi
*Kohán József Dr.: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, 2008. szeptember
Përmbledhje:
Praktikisht ndonjë substancë mund të jetë një toksina që ushtron nje efekt irrituese dhe / ose të dëmshme në trup. Ajo rëndon funksionet tona biokimike dhe negativisht ndikon në funksionimin e trupit tonë. Ne mund të hasin toksinave si rezultat i dietë të pahijshme, efektet anësore të barnave, dëmeve mjedisore ose si pasojë e proceseve të caktuara metabolike. Klorofil ofron një mbrojtje natyrore kundër këtyre dëmeve.

Klorofil është një burim i mirë i vitaminave A, C, D, E, B6, dhe magnez. Ajo është e pasur me antioksidantë, të cilat ndihmojnë të mbrojnë qelizat nga dëme shkakut nga radikalet e lira. Strukturalisht, ajo është e ngjashme me pjesën Heme e hemoglobinit, kështu që ndihmon mbështetur shpërndarjen e oksigjenit te qelizave dhe indeve të trupit, dhe largimin e dioksidit të karbonit dhe monoksidit të karbonit.

Studimet kanë sugjeruar se klorofil mund të mbështesë dhe mbrojë funksion të shëndetshme të mëlçisë, duke ndihmuar në zbutjen e tepruar ndërtuar-së toksinave, kolesterolit dhe triglicerideve në këtë organ jetik. Ajo gjithashtu mund të ndihmojë në chelation dhe heqjen e metaleve të rënda, dhe për të ndihmuar stimulimin funksion zorrë. Studimet kanë treguar se ndihmon për të reduktuar trupin, urinar dhe erë fekal.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Nëse jeni shtatzënë ose pleqsh, të marrin këshilla mjekësore të kualifikuar para se të marrë këtë produkt.
Futje e tepruar e përditshme e klorofilit mund të shkaktojë njollë e gjuhës dhe të urinës të gjelbër.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content