Cholestone - Dyqan CaliVita International

Go to content

Cholestone

Cholestone
90 tableta

Dozimi:
1 tabletë tre here në ditë me ushqim.

Përbërësit
200mg Vaj nga fara e lirit
200mg Pektin molle
100mg Hudhër
60mg Vitaminë C
10mg Vitaminë E
50mcg Krom
100mg Lecitinë
Reduktues i kolesterolit

Cholestone është një shtesë ushqimore e dizajnuar për të mbështetur nivelet e shëndosha të kolesterolit. Përbërësit e saj natyral përfshijnë vajin e lirit i cili ndihmon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kolesterolit përmes sasisë së lartë të omega-3 të cilën e përmban, dhe pektinës së mollës, e cila e arrin efektin e njëjtë përmes fibrave të cilat i përmban. Hudhra mundet dobishëm të ndikoj në nivelet e yndyrës në gjak, kurse lecitina luan rol me rëndësi në metabolizmin e yndyrave.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që ballafaqohen me nivele të larta të kolesterolit dhe triglicerideve;
- si mjet preventiv për personat historia familjare e të cilëve përmban nivele të larta të kolesterolit apo triglicerideve, apo atyre që vuajnë nga çrregullimet në metabolizmin e karbohidrateve;
- për ta parandaluar arteriosklerozën;
- personave, ushqimi i të cilëve është i pasur me yndyra dhe karbohidrate

A e dini se?
A e keni ditur se përveç kancerit, sëmundjet kardiovaskulare paraqesin shkakun kryesor të vdekjeve në vendet e zhvilluara, edhe pse shumica e shkaktarëve mund të parandalohen?
Përmbledhje:
Për shkak të dietë të pahijshme dhe gjenetikë, një përqindje e konsiderueshme e popullsisë në plakje jeton me nivele të larta të kolesterolit. Kjo nuk është një fenomen i thjeshtë dhe në afat të gjatë kjo mund të paraqesë një rrezik të madh. Përbërësit aktiv të Cholestone mund të mbështesë në mënyrë efektive nivele të shëndetshme të triglicerideve në gjak.

Kolesteroli është një yndyrë-si substancë që kryen disa funksione të rëndësishme për metabolizmin. Kjo ndihmon për prodhimin e biliare, e cila është e nevojshme për tretje. Ajo gjithashtu ndihmon në metabolizimin disa vitamina dhe hormonet, dhe është e nevojshme për strukturën dhe integritetin e membranave qelizore. Si kolesterolit nuk mund të udhëtojnë vetëm në gjak, mëlçisë bundles atë me një proteine ​​në një strukturë të quajtur një lipoprotein, para se të lironte atë në gjak.

Shumë njerëz kolesterolit asociuar me sëmundje të zemrës, por jo të gjitha lipoproteins janë të këqija për sistemin kardiovaskular. Lipoprotein densitet të lartë (HDL ose kolesterol "i mirë") në të vërtetë largon kolesterolin e tepërt nga qarkullimit të gjakut dhe e kthen atë në mëlçi që do të eliminohen nga trupi. Janë lipoproteins densitet të ulët (LDL ose "i keq" kolesterolit) që mund të shkaktojë probleme. Nëse raporti i LDL të HDL në gjak është i lartë, LDL ka tendencë për të bashkëngjitni për muret e brendshme të enëve të gjakut, dhe gradualisht të grumbulluar me kalimin e kohës, sepse nuk ka HDL i pamjaftueshëm për të hequr atë. Nëse mjaft të ndërtojë-up ndodh, ajo kufizon diametrin e enës së gjakut, dhe shkakton muret anije të kalit. Kjo rrjedhë reduktuar të gjakut dhe forcim të arterieve është potencialisht shumë të rrezikshme për shëndetin.

Nivelet e kolesterolit janë të përcaktuara në masë të madhe nga gjenetika, por faktorë të "jetesës" mund gjithashtu të ndikojë në mënyrë të konsiderueshme nivelet tona kolesterolit. Faktorët që mund të mbështesin një rritje të LDL përfshijnë një dietë të sëmurë me yndyrna të ngopura shumë, dhe fibra jo të mjaftueshme, një mënyrë jetese i ulur, konsumin e alkoolit, apo stresi.

Cholestone ka për qëllim të sigurojë mbështetje ushqyese për një nivel të kolesterolit të shëndetshëm, dhe një raport të shëndetshëm e densitet të lartë të lipoproteins densitet të ulët. Acidet omega 3 yndyrore janë treguar të ndikojë beneficially nivelet e kolesterolit në gjak dhe lipidet, dhe farë liri të naftës është një nga burimet më të pasura të Omega 3 në natyrë. Molle pektin është një fije tretshëm në ujë, cilat merr pjese në mbajtjen e niveleve të kolesterolit normale dhe permiresimin nivelet lipid gjak. Hudhra gjithashtu ndikon pozitivisht nivelet e lipideve në gjak. Lecithin luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin yndyrë. Vitaminat C dhe E të marrin pjesë në mbrojtjen e acideve yndyrore polyunsaturated kundër radikalëve të lirë. Ndikimet kromit karbohidrate, proteina dhe metabolizmin yndyrë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content