Mega qProtect - Dyqan CaliVita International

Go to content

Mega qProtect

Mega qProtect
90 tableta

Dozimi:
2-4 tableta në ditë, pas ushqimit.

Përbërësit:
Në moshë të shtyrë apo në periudha të ngarkesave të mëdha ne shpesh përjetojmë dobësimin e përqendrimit, shikimin e mjegullt apo ndryshime në qarkullin e gjakut. Mega qProtect është një produkt me mega dozë antioksidantesh që përmban vitamina, elemente bazike, aminoacide, dhe ekstrakte bimësh, për t’i mbrojtur qelizat tona në mënyrë më efikase dhe më specifike.

Ginkgo, çaji i gjelbër dhe CoQ10, nxisin qarkullimin e gjakut dhe mirëmbajnë funksionet normale të trurit dhe zemrës. Shëndeti i syve mbrohet nga boronica dhe beta-karoteni, kurse aminoacidet fuqishëm e ngadalësojnë procesin e plakjes së qelizave.

KUJT I REKOMANDOHET
  • në raste të një ngarkese të fuqishme mentale, gjatë periudhave të provimeve apo për personat që ballafaqohen me stres në vendin e punës, në mënyrë që të përmirësohet përqendrimi;
  • për të moshuarit, në mënyrë që të mirëmbahet memoria dhe funksioni i trurit;
  • atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;
  • personave, sytë e të cilëve i janë të ekspozuar ngarkesës;
  • atyre që shpesh ftohen;
  • atyre që ballafaqohen me titinus;
  • duhanpirësve aktivë dhe pasivë;
  • atyre që rregullisht konsumojnë alkool;
  • atyre që kërkojnë mbrojtje më të fortë antioksidante dhe që dëshirojnë ta përforcojnë sistemin e tyre imun.

A E DINI SE :
disa rrethana të cilat aktualisht i konsiderojmë si normale, të tilla si stresi apo ushqimi i pamjaftueshëm, sëmundjet kronike apo medikamentet, e ngritin kërkesën e trupit për antioksidante?

KUJDES !
Nëse produkti konsumohet për një kohë të gjatë dhe në doza të larta, mund të paraqiten efekte anësore si njolla (puçrra) në lëkurë, ankth, pagjumësi, diarre apo të vjella. Gingko biloba nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, gji-dhënies, aplikimit të medikamenteve antikoagulante, si dhe para operacioneve pasi që e zgjat kohën e nevojshme për koagulim. Pacientët me diabet duhet ta kërkojnë këshillën e mjekut të tyre para përdorimit të produktit.
Përmbledhje:
Tableta Time-lirimin përmbajnë anëtarët e grupit vitaminës B në sasi të rritura. Ajo merr pjesë në ruajtjen e funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor. Ne veçanërisht rekomandojmë atë në rast të qëndrueshme, stresi ekstrem dhe rritje tendosje mendore dhe fizike. Gjithashtu, vitaminë B5 ndihmë të ruajtur integritetin e lëkurës dhe mukozën, dhe të marrin pjesë në procese të rëndësishme metabolike.

Mega-B-Complex, për shkak të përbërjes së tij mbështet funksionimin e shëndoshë të trupit të ekspozuar të përhershëm, stresi ekstrem. Ajo përmban çdo B5 vitaminë të rëndësishëm në shumat e rritura, si dhe vitamina B7 (biotin) para-amino-benzoik acid (PABA), cholin (B8) dhe inositol (B9). Përbërësit e ndryshme të ushtrojnë ndikimin e tyre synergically, në proporcion optimal. Kjo është një, formulë timedrelease up-to-date. Kjo ndihmon të mbajë vigjilencë tonë mendor, si dhe lirimin e energjisë nga ushqimi, dhe kontribuon në funksionimin normal të caktuara të proceseve të rëndësishme jetike. Familja vitaminë B ka një rol shumë të shumëfishtë në trupin tonë. B1, B2, B3 dhe B5 pjesë në metabolizmin e karbohidrateve. B1, B2, B3, B5 dhe B7 rritur metabolizmin e yndyrës. B2, B5, B6 në metabolizmin e proteinave, B1 pjesë në metabolizmin e acidit nukleik. Vitaminat B2, B6 dhe B12 luajnë një rol të rëndësishëm në formimin normal të gjakut, duke nxitur prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut, si dhe metabolizmin e hekurit.

Vitaminat B1, B2, B3 dhe B6, si dhe cyanocobalamin (B12) të mbështetur funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor. Acidi folik (B4) merr pjesë në formimin normal të gjakut dhe shumëzimin e qelizave të shëndetshme. Përveç lartpërmendur, vitaminë B5 luan një rol jetik në prodhimin e disa substancave (p.sh. hormonet steroide, neurotransmitters). PABA është një nga faktorët e rëndësishëm që mbrojnë të proceseve oksidativ në trupin tonë; veçanërisht ajo është e dobishme për mikroorganizmave dobishme të trupit.

SHËNIM!
Gjatë aplikimit të vitaminës B kompleks urina mund të bëhet e verdhë e errët dhe e erë karakteristike.

KUJDES!
• Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content