Mega B-Complex - Dyqan CaliVita International

Go to content

Mega B-Complex

Mega B-Complex
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit
100mg Vitaminë B1
100mg Vitaminë B2
100mg Niacinë
125mcg Acidi folik
100mg Acid pantothenic
100mg Vitaminë B6
100mcg Biotin
100mg Kolinë
100mg Inositol
100mg PABA
100mcg Vitaminë B12
Mega dozë me vitaminë B

A jeni të ekspozuar ndaj stresit ekstrem? A është jeta juaj vazhdimisht e vështirë? A dëshironi që të bëni diçka për shëndetin tuaj? Kurse së paku një minutë në ditë për veten tënde duke përdorur tableta Mega B Complex së bashku me një pije përkatëse. Ky absorbim i ngadalshëm, tabletë mega dozë që përmban pothuaj gjitha vitaminat B ju ndihmon në mirëmbajtjen e freskisë tuaj mendore. Mega B Complex mbështet shëndetin e lëkurës suaj, membranave të mukozës, dhe sistemin tuaj imun, përveç këtyre promovon edhe funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor.

Kujt i rekomandohet?
- në raste të ngarkesës ekstreme mendore, për shembull, periudhat e provimit apo detyrat me afat të caktuar;
- në raste të ushtrimeve të forta fizike, në mënyrë që të reduktohet lodhja dhe rraskapitja.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së vitaminës D përfshijnë: varësisht se cila nga llojet e vitaminës B mungon, simptomat mund të renditen nga mungesa e apetitit, anemia dhe probleme me lëkurë deri tek problemet e zemrës, të muskujve, të nervave, dhe ato metabolike.

A e dini se?
A e keni ditur se tek ata që konsumojnë ushqim vegjetarian (nuk konsumojnë asnjë ushqim të origjinës shtazore) lehtë mund të zhvillohet mungesa e vitaminës B12 ?
Përmbledhje:
Tableta Time-lirimin përmbajnë anëtarët e grupit vitaminës B në sasi të rritura. Ajo merr pjesë në ruajtjen e funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor. Ne veçanërisht rekomandojmë atë në rast të qëndrueshme, stresi ekstrem dhe rritje tendosje mendore dhe fizike. Gjithashtu, vitaminë B5 ndihmë të ruajtur integritetin e lëkurës dhe mukozën, dhe të marrin pjesë në procese të rëndësishme metabolike.

Mega-B-Complex, për shkak të përbërjes së tij mbështet funksionimin e shëndoshë të trupit të ekspozuar të përhershëm, stresi ekstrem. Ajo përmban çdo B5 vitaminë të rëndësishëm në shumat e rritura, si dhe vitamina B7 (biotin) para-amino-benzoik acid (PABA), cholin (B8) dhe inositol (B9). Përbërësit e ndryshme të ushtrojnë ndikimin e tyre synergically, në proporcion optimal. Kjo është një, formulë timedrelease up-to-date. Kjo ndihmon të mbajë vigjilencë tonë mendor, si dhe lirimin e energjisë nga ushqimi, dhe kontribuon në funksionimin normal të caktuara të proceseve të rëndësishme jetike. Familja vitaminë B ka një rol shumë të shumëfishtë në trupin tonë. B1, B2, B3 dhe B5 pjesë në metabolizmin e karbohidrateve. B1, B2, B3, B5 dhe B7 rritur metabolizmin e yndyrës. B2, B5, B6 në metabolizmin e proteinave, B1 pjesë në metabolizmin e acidit nukleik. Vitaminat B2, B6 dhe B12 luajnë një rol të rëndësishëm në formimin normal të gjakut, duke nxitur prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut, si dhe metabolizmin e hekurit.

Vitaminat B1, B2, B3 dhe B6, si dhe cyanocobalamin (B12) të mbështetur funksionimin e shëndoshë të sistemit nervor. Acidi folik (B4) merr pjesë në formimin normal të gjakut dhe shumëzimin e qelizave të shëndetshme. Përveç lartpërmendur, vitaminë B5 luan një rol jetik në prodhimin e disa substancave (p.sh. hormonet steroide, neurotransmitters). PABA është një nga faktorët e rëndësishëm që mbrojnë të proceseve oksidativ në trupin tonë; veçanërisht ajo është e dobishme për mikroorganizmave dobishme të trupit.

SHËNIM!
Gjatë aplikimit të vitaminës B kompleks urina mund të bëhet e verdhë e errët dhe e erë karakteristike.

KUJDES!
• Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content