Infant Formula - Dyqan CaliVita International

Go to content

Infant Formula

Pre Steps Daily
60 ml

Dozimi:
1 ml në ditë me ushqim.

Përbërësit aktiv/1 ml:
Vitaminë A 400 R.E
Vitaminë E 4 I.U.
Vitaminë B1 0,5 mg
Vitaminë B2 0,6 mg
Niacinamid 8 mg
Acid Pantotenik 3 mg
Vitaminë B6 0,4 mg
Vitaminë B12 0,5 mcg
Vitaminë C 35 mg
Vitaminë në formë të lëngshme për të vegjël

Infant Formula, është një kompleks multivitaminash i zhvilluar në veçanti për foshnjat dhe fëmijët e vegjël; lehtë aplikohet, ka shije të mirë, dhe absorbohet lehtë për shkak të formës së saj të lëngshme.

Kujt i rekomandohet?
- foshnjave dhe fëmijëve të vegjël për konsumim të përditshëm për t’i siguruar vitaminat e nevojshme për një rritje të shëndoshë, si dhe për zhvillim fizik dhe mendor.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së përgjithshme të vitaminave përfshijnë: plogështi, lodhje, depresion, pafuqi, degjenerim të aktiviteteve fizike dhe mendore, sëmundje më të shpeshta për shkak të rezistencës së dobët.

A e dini se?
A e keni ditur se hulumtuesit kanë zbuluar se në SHBA gjatë një viti pothuaj gjysma e prindërve nuk u paraqitën në punë për shkak se duhej kujdesur për fëmijët e tyre të sëmurë, si dhe, një e treta e prindërve theksojnë se ata nuk kanë pushim të mjaftueshëm mjekësor për këso raste? *

Burimi
*http://www.businessnewsdaily.com/3303-sick-child-work-job-loss.html
Përmbledhje:
Një formulë multivitamin për fëmijët nën 6. Cilin konsideruar, fëmijët ne duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për adekuat, të balancuar lëndë ushqyese, vitamina dhe konsum mineral. Është e rëndësishme që vazhdimisht të garantojë të gjitha kushtet që promovojnë rritje të shëndetshme, dhe zhvillimin mendor-fizik si.

Një adekuat konsum, të balancuar lëndë ushqyese për fëmijët është e rëndësishme për të ndihmuar të siguruar rritje të shëndetshme, dhe zhvillimin mendor-fizike. Një fëmijë i ushqyer siç duhet zhvillon të shëndetshme, të mëson më shpejt, dhe ndjehet shumë më mirë. Kjo moshë është veçanërisht e rëndësishme nga pikëpamja e të ushqyerit, për shkak të zhvillimit të shpejtë të trupit fiziologjik dhe ndryshimit. Një formulë vitaminë natyrore mund të jenë të dobishëm në mbështetjen e shëndetit të trupit në zhvillim.

Infant Formula është projektuar për fëmijët nën moshën 6 vjeçare. Ai përmban Vitamina A nga vaj peshku, dhe Vitamina E nga vajrat natyrore bimore. Ajo alos përmban më të rëndësishëm B Vitaminat, dhe Vitamina C, të gjithë nga burimet natyrore. Formula është në formë të lëngshme këndshme provë, për të rritur përdorimin dhe thithjen.
çfarë për të nxjerrë

KUJDES!
• Konsultohuni me pediatrin kualifikuar para se të përdorni këtë produkt për fëmijën tuaj.
• Mos e përdorni nëse ju jeni ende pleqsh fëmijën tuaj.
• Produkti nuk ka për qëllim të jetë një zëvendësim për një dietë të përshtatshme, të ekuilibruar.
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content