Spirulina Chlorella PLUS - Dyqan CaliVita International

Go to content

Spirulina Chlorella PLUS

Spirulina Chlorella PLUS
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë

Përbërësit
250mg Pluhur spiruline
250mg Pluhur klorele
100mg Pluhur nga bari i grurit
100mg Pluhur jonxhe
140mg Preparat farmaceutik
140mg Pluhur nga farat e selinos, pluhur leshterik, pluhur lakre, pluhur spina
Produkt kompleks alkalizues

Në produktin tonë të quajtur Spirulina Chlorella PLUS, ne kemi pasuruar kombinimin e algave spirulina dhe klorela me jonxhë dhe me bar të grurit. Klorofili që gjendet në bimë dobishëm ndikon në ekuilibrin acid-bazik të organizmit, kështu që në mënyrë të qetë siguron detoksikimin dhe alkalizimin. Tableta gjithashtu përmban edhe një përzierje të patentuar me substanca të dobishme të pemëve dhe perimeve që rrallë konsumohen, në një formë të kondensuar. Produkti ofron edhe mbrojtje kundër radikaleve të lira, duke ju falënderuar ekstrakteve lycopene dhe luteinë.

Kujt i rekomandohet?
- si një shtesë për dietat alkaline;
- në raste të konsumimit të tepërt të produkteve aciduese ushqimore (për shembull mishi, yndyra shtazore, vaji i përqendruar, mielli apo sheqeri i rafinuar);
- për të zëvendësuar aminoacidet e domosdoshme.

A e dini se?
A e keni ditur se një studim që është kryer ndaj duhanpirësve meshkuj kishte dëshmuar efektet antioksidante të klorelës? Përveç kësaj, ajo ngriti nivelet e vitaminës C dhe E në gjak dhe uli dëmtimin e DNS-së. *
Përmbledhje:
Spirulina Chlorella PLUS përmban çdo gjë që është e domosdoshme për një formulë up-to-date alga. Ne kemi plotësuar të algave dy emërues të çmuar me bar gruri, jonxhë, si dhe një përzierje të pronarit të vlefshme që përmban përbërësit "të gjelbërta" dhe antioksidantë - si Aloe Vera ose lycopene ekstrakt.

Lloje të caktuara algat janë më shumë gjasa të ofruar ushqyesve të vlefshme për njerëzimin nga kohra të lashta. Megjithatë, në Evropë konsumi i përditshëm i algave nuk është i përhapur si e ende, por shumë të njohura në të Azisë, Afrikës, Kuban dhe cuisines meksikane gjithashtu. Bota perëndimore ka marrë parasysh të tyre vetëm kohët e fundit, si ilaçet tradicionale Lindore dhe zgjidhjet natyrore kanë ardhur në qendër të vëmendjes sërish, por rezultatet premtuese të kërkimit shkencor në algave kanë kontribuar edhe në vlerësimin e tyre.

Të dy Spirulina dhe chlorella alga janë shumë të pasura me proteina të vlefshme, raporti e të cilëve mund të rritet në 70% kur pluhur. Kjo është pikërisht arsyeja pse këto dy algat janë burime të shkëlqyera të proteinave, të cilat janë shumë të lehtë për të tretet. Prandaj, ata janë shfrytëzuar shumë të lehtë. Specie algat kanë përmbajtje të pazgjidhura jodit dhe kështu konsumi i tyre mund të jetë veçanërisht e dobishme në zonat kontinentale (në Evropë rreth 435.000.000 njerëz kanë futje të pamjaftueshme jodit **). Jodi është i domosdoshëm për prodhimin e hormoneve tiroide, metabolizmin adekuat, proceset e prodhimit të energjisë, si dhe ruajtjen e shëndetit të flokëve, lëkurës dhe thonjve. Komponent i tyre i tretë i rëndësishëm është klorofil tashmë i njohur, i cili bën këto dy alga plotëson të rëndësishme të detoksifikimin dhe shëron alkalizon.

Në shtesë Spirulina dhe Chlorella janë burime të pasura të pasura me vitamina, minerale si dhe fibrave, kështu që ata mbështesin shëndetin në mënyrë efektive.

KUJDES
Ata që vuajnë nga çrregullim tiroide ju lutem kërkoni këshilla mjekësore para se të aplikoni formulën.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
 * Six-week supplementation with Chlorella has favorable impact on antioxidant status in Korean male smokers - Lee SH, Kang HJ, Lee HJ, Kang MH, Park YK., Nutrition. 2010 Feb;26(2):175-83. doi: 10.1016/j.nut.2009.03.010. Epub 2009 Aug 5.
**Iodine deficiency in Europe, A continuing public health problem, WHO, ISBN 978 92 4 159396 0 http://whqlibdoc.who.int/publications/2007/9789241593960_eng.pdf
Back to content