Lion Kids D - Dyqan CaliVita International

Go to content

Lion Kids D

Lion Kids +D
90 tableta përtypëse

Dozimi:
për fëmijë, 1–3 tableta në ditë.


Lion Kids +D
Përbërësit aktiv/tabletë:
Beta karoten 1500 I.U.
Vitaminë E.. 7 I.U.
Vitaminë B1 0,5 mg
Vitaminë B2 0,6 mg
Vitaminë D 1,0 mcg
Niacinamid 7,0 mg
Acid Pantotenik 3,0 mg
Vitaminë B6 0,7 mg
Biotin 35, 0 mcg
Acid folik 100,0 mcg
Inositol 1,6 mg
Vitaminë B12 1,0 mcg
Vitaminë C 35,0 mg
Kalcium 10 mg
Fosfor 10 mg
Jod 10 mcg
Hekur 3 mg
Magnezium 5 mg
Bakër 70 mcg
Zink 2,0 mg
Mangan 100 mcg
Kalium 2,0 mcg
Selen 10,0 mcg
Krom 5 mcg
Multivitaminë për fëmijë

Lion Kids + D është një multivitaminë dhe kompleks mineralesh me shije të këndshme, e padëmshme për dhëmbët, dhe me përmbajtje shtesë të vitaminës D, kurse tabletat kanë formën e kafshëve, dhe janë zhvilluar veçanërisht për të plotësuar nevojat e fëmijëve. Nuk përmban sheqer dhe xylit, agjenti natyral ëmbëltues të cilën e përmban produkti e redukton rrezikun e zhvillimit të kariesit.

Kujt i rekomandohet?
- për konsumim të përditshëm të fëmijëve, në mënyrë që t’i sigurojnë vitaminat, mineralet dhe elementet bazike të nevojshme për ta mbështetur zhvillimin e tyre të ekuilibruar dhe rezistencën e mirëfilltë kundër sëmundjeve;
- secilit që e sheh të rëndësishëm reduktimin e rrezikut nga kariesi, dhe në këtë mënyrë të ndihmoj në zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijëve;
- secilit që preferon formën përtypëse të tabletave;
- secilit që kërkon një produkt kompleks me përmbajtje të vitaminës D.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së përgjithshme të vitaminave përfshijnë: plogështi, lodhje, depresion, pafuqi, degjenerim të aktiviteteve fizike dhe mendore, sëmundje më të shpeshta për shkak të rezistencës së dobët.

A e dini se?
A e keni ditur se acidi folik mund ta kryej rolin e tij në metabolizëm dhe në krijimin e qelizave të gjakut vetëm nëse vitaminat B6 dhe B12 janë të pranishme?
Përmbledhje:
Ne kurrë nuk mund të fillojnë të jetojnë një mënyrë të shëndetshme të jetës në fillim të mjaftueshme. Një i fortë, fëmijë i shëndetshëm kryen më mirë në shkollë, si fizikisht dhe mentalisht A nuk e bëjnë kompromise kur zhvillimi dhe shëndeti i fëmijëve ju është në rrezik! Për t'u dhënë atyre më i mirë që ju mund të! Fëmijët gatshme të pranojë pllakat e kafshëve në formë chewable, kështu që administrata e tyre është e lehtë.

Zhvillim shumë i shpejtë fiziologjik dhe mendor të fëmijëve do të thotë se ata kanë kërkesa të rëndësishme ushqyese. Një dietë e pasur dhe të mirë-balancuar e ushqimeve me cilësi të mund të sigurojë këtë të ushqyerit, por ndonjëherë ka faktorë në punë të cilat mund të rezultojnë në një më pak se furnizimin optimal të mineraleve dhe vitaminave jetike fëmijët kanë nevojë në këtë fazë të rëndësishme të jetës së tyre. Në kohë të mbikëqyrjes reduktuar prindërore, të tilla si në shkollë, pas aktiviteteve shkollore, apo vizituar miqtë, një fëmijë mund të ketë një prirje për të ngrënë ushqime të cilat sigurojnë të ushqyerit e dobët të tilla si karamele, snacks, ushqim hedhurinë, dhe pije të buta. Pastaj nuk është mbizotërimi modern i shpejtë dhe komoditet ushqime, të cilat mund të shpëtojë prindërve disa kohë, por nuk mund të jetë aq kalori sa një ushqim të përgatitur në shtëpi nga e para. Edhe për në shtëpi-i gatuar ushqimet, çfarë prind nuk ka përjetuar një hezitim të vogël fëmijës për të ngrënë zarzavate dhe perime të tij apo të saj? Për më tepër, mbi-përpunimit, periudhat e gjata të magazinimit, dhe të anijeve në distancë të gjatë do të thotë shumë nga përbërësit që ne mund të përdorin në gatim tonë të mos përmbajnë të njëjtin nivel të ushqyesve të cilësisë si vite më parë.

Për këto arsye, shumë prindër përdorin shtojcave dietë për të siguruar që fëmijët e tyre janë duke marrë të gjitha ushqyesve ata kanë nevojë për zhvillimin e duhur. Një i fortë, fëmijë i shëndetshëm kryen më mirë në shkollë, si mendërisht dhe fizikisht. Lion Kids është një formulim up-to-date përmban një spektër të plotë të vitaminave dhe mineraleve të cilësisë për të ndihmoni duke mbështetur zhvillimin optimal të fëmijës tuaj. Lion Kids familje përfshin një version me shtesë Vitamina C, dhe një version me Vitamina shtesë D. Vitamina D luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e eshtra të shëndoshë dhe të dhëmbëve, dhe gjithashtu merr pjesë në absorbimin dhe shfrytëzimin e kalciumit dhe fosforit.

E gjithë kjo në një provë, chewable, kafshëve-formë tabletë madhe, që fëmija juaj do të gëzojnë duke marrë.

KUJDES!
• Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të përdorni ndonjë shtesë.
• Ky produkt duhet të administrohet vetëm me mbikëqyrjen e të rriturve, dhe duhet të mbahen jashtë të arrijnë të fëmijëve në të gjitha kohët. Një fëmijë mund gabim atë për karamele, dhe, në qoftë se ajo është e arritshme, të konsumojnë më shumë tableta në një kohë të vetme se sa është i shëndetshëm.
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content