Super Mega 50 - Dyqan CaliVita International

Go to content

Super Mega 50

Super Mega 50
90 tableta

Dozimi:
3x1 tableta në ditë.

Super Mega 50 përbërësit
aktiv / tabletë
Vitamina A (beta karotin) 7500 I.J.
Vitamina D 400 I.J.
Vitamina E 100 I.J.
Vitamina B1 50 mg
Vitamina B2 50 mg
Niacinamidi 50 mg
Acidi pantotenik 50 mg
Vitamina B6 50 mg
Biotina 50 mcg
Acidi folik 200 mcg
Kolina 50 mg
Inozitoli 50 mg
PABA 50 mg
Vitamina B12 50 mcg
Kaqa 5 mg
Vitamina C 250 mg
Magneziumi 25 mg
Jodi 150 mcg
Rutina 25 mg
Kompleksi i biofllavonoideve 25 mg
Hesperidin kompleksi 5 mg
Betainë HCI 15 mg
L-glutationi 5 mg
L-cisteina 25 mg
Kalciumi 50 mg
Kaliumi 10 mg
Zinku 15 mg
Mangani 3 mg
Hekuri 9 mg
Bakri 500 mcg
Seleni 25 mcg
Kromi 100 mcg
Molibdeni 250 mcg
Bori 1 mg
Mega dozë multivitaminash

Super Mega 50 është një preparat multivitaminash me minerale, elemente të imëta, antioksidante dhe bioflavonoide shtesë, me dozë të lartë dhe lirim të ngadalshëm të substancës aktive, e zhvilluar enkas për njerëzit që bëjnë një jetë aktive.

Kujt i rekomandohet?
- secilit që dëshiron ta përforcoj edhe më tej sistemin imun;
- për ta përforcuar rezistencën gjatë muajve të ftohtë;
- sportistëve dhe personave që kryejnë punë të rënda fizike;
- personat nën ngarkesë të madhe mentale apo stres;
- në rast të dietës së pa balancuar (sasi të ulëta të pemëve dhe perimeve, dietës për dobësim, vegjetarianizmit);
- duhanpirësve aktivë dhe pasivë, banorëve të qyteteve me ajër të ndotur;
- atyre që rregullisht konsumojnë alkool;
- për të nxitur rigjenerimin pas sëmundjeve;
- personave që ballafaqohen me probleme në tretje.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së përgjithshme të vitaminave përfshijnë: plogështi, lodhje, depresion, pafuqi, degjenerim të aktiviteteve fizike dhe mendore, sëmundje më të shpeshta për shkak të rezistencës së dobët.

A e dini se?
A e keni ditur se jodi kontribuon në funksionimin normal mendor dhe në mirëmbajtjen e sistemit nervor?
Përmbledhje:
Super Mega 50 është një dozë të lartë formula multivitamin e rekomanduar për të rriturit dhe atletët. Ai përmban të përditshme vitaminë dhe minerale kërkesat në përmasa ideale dhe kompozime. Ky produkt është formuluar për të shpërbëhej gjatë një periudhe më të gjatë kohore për qëllime absorbuese (i vonuar lirimin).

Një nga kushtet themelore të funksionimit të shëndoshë të metabolizmit tonë është i mjaftueshëm vitaminë dhe mineral furnizimin e trupit. Në shoqërinë moderne, megjithatë, ka shumë faktorë që komplotojnë për të na privojnë prej shumave optimale të këtyre ushqyesve jetike. Këta faktorë përfshijnë dëshirë tonë për të shpejtë, komoditet dhe junk ushqime; mbi-përpunimit; më të gjatë zinxhirët e furnizimit të ushqimit të cilat çojnë në periudha më të gjata magazinimit; Përdorimi i gjerë i kimikateve, pesticideve dhe hormoneve në një përpjekje për të përmirësuar rendimentet e fermës. Këta faktorë mund të dëmtojnë sasinë dhe bioavailability e micronutrients në ushqimin tonë. Në të njëjtën kohë si ne mund të jetë duke marrë më pak ushqyesve të cilësisë, faktorë të tjerë mund të çojë në shfrytëzimin më pak të shumave ne do të merrni. Oxygen është kritike për procesin e kthyer micronutrients në energji të përdorshme. Ndotja nga emisionet e dioksidit të karbonit të tepërta, sidomos në zonat urbane dhe industriale mund të çojë në më pak oksigjenit në gjak, si dhe shfrytëzimin si pasojë më pak efikas micronutrient. Pastaj është stresi dhe ritmi i ethshëm i jetesës moderne, e cila shkakton stres dhe mund të çojë në zakonet e varfër dhe një mënyrë të çekuilibruar të jetës.

CaliVita ® kompleks premium multivitamin, Super Mega 50, është një cilësi ultra-të lartë, përzierje të plotë të të gjitha vitaminat më të rëndësishme, gjurmë minerale dhe antioksidantë në formë shumë bio te mundeshme. Të gjithë përbërësit zgjeruara dozë janë zgjedhur me kujdes dhe i kombinuar në raportet optimale për mbështetje maksimale ushqyese. Është e rekomanduar veçanërisht për të rriturit me kërkesat shtesë ushqyese, të tilla si ato subjekt në shkallë të larta të stresit, atletëve dhe individëve të tjerë të lartë të performancës.

KUJDES!
Konsultohuni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është menduar vetëm për të rriturit.
Ju lutemi lexoni të gjithë etiketën me kujdes para se të marrë këtë produkt. Nëse ju jeni të ndjeshëm ndaj ndonjë nga përbërësit e listuara, mos e përdorni këtë produkt. Nëse ju nuk jeni të sigurt për efektin e mundshëm të ndonjë përbërës, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content