New Life - Dyqan CaliVita International

Kërko
Go to content

Main menu:

New Life

120 tableta

Dozimi:
2 tableta me ushqim të mëngjesit; dhe 2 tableta me ushqim të darkës.

New Life përbërësit aktiv/tabletë:
Beta-karotinë 2.5 mg
Vitaminë E 7.5 I.U
Vitaminë B1 0.8 mg
Vitaminë B2 1 mg
Nikotinamid 18 mg
Acid pantotenik 4 mg
Vitaminë B6 1 mg
Biotinë 60 mcg
Acid Folik 200 mcg
Kolinë 10 mg
Inozitol 10 mg
PABA 1 mg
Vitaminë B12 1 mcg
Vitaminë C 60 mg
Kalcium 325 mg
Magnezium 112.5 mg
Kalium 5 mg
Zink 8 mg
Mangan 1 mg
Hekur 4 mg
Bakër 1 mg
Jod 75 mcg
Krom 25 mcg
Multivitaminë për shtatzëna dhe gji-dhënëse

Për gra shtatzëna, nëna të reja, madje edhe për ato që përgatiten për shtatzëni, është mjaft me rëndësi të plotësohen kërkesat e shtuara për vitamina dhe minerale. Në këtë çështje produkti New Life është i dobishëm. Përveç se mbështet organizmin e nënës, hekuri, vitamina C, vitaminat B, kalciumi dhe magnezi janë të domosdoshëm për formimin e gjakut, zhvillimin e shëndoshë të sistemit imun, të eshtrave, dhe atij nervor tek embrioni. Në anën tjetër acidi folik merr pjesë në zhvillimin e indeve të nënës, duke mirëmbajtur gjendjes fizike gjatë shtatzënisë, si dhe duke qenë një element vital në zhvillimin e sistemit nervor tek embrioni.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që planifikojnë të mbeten shtatzëna,
- shtatzënave dhe gji-dhënësve

Deficiencies
Simptomat e mungesës së acidit folik përfshijnë: lodhje, anemi, sistem të dobët imun, probleme në formimin e gjakut, probleme psikologjike.

A e dini se?
A e keni ditur se konsumimi i duhur i acidit folik zvogëlon rrezikun e çrregullimeve të kanaleve nervore tek embrioni?
Përmbledhje:
Ka faza në jetën e një gruaje kur kërkesat lëndë ushqyese ndryshojnë nga ajo e personit 'mesatar'. Kërkesa e vitaminave dhe mineraleve të caktuara rrit në nënat shtatzëna dhe pleqsh. New Life ofron ndihmë të madhe për të ndihmuar të arritur furnizimin optimal vitaminë, e cila është e rëndësishme jo vetëm për ruajtjen e shëndetit të nënës, por edhe për zhvillimin e shëndetshëm të fëmijës.

New Life është një vitaminë dhe mineral përzierje formuluar posaçërisht për të ndihmuar të përmbushur nevojat unike ushqyese të nënave shtatzëna. Shtatzënia e vendos një shumë të kërkesave metabolike për nënën, e cila e rrit si fetusi zhvillohet. Është vlerësuar se kërkesa për vitamina B në rritje të trupit të nënës sa më shumë që 25% në 30% gjatë shtatzënisë. Si edhe, avancimin e shtatzënisë kërkon intensifikuar formimin e gjakut, hekur kërkon dhe Vitamina C. kockave dhe dhëmbëve zhvillimi i shëndetshëm i fëmijës së palindur kërkon sasi të mëdha të kalcium dhe magnez. Magnezi gjithashtu mbështet ekuilibrin kalcium-sodium-kalium e trupit. Të dy Vitamina C dhe acid folik të luajë një rol në zhvillimin e sistemit imunitar, dhe janë të domosdoshme për ndarjen e duhur të qelizave.
Vitaminë optimale dhe furnizimi mineral është jetik për zhvillimin e shëndetshëm të fëmijës, si dhe ruajtjen e shëndetit të nënës dhe mirëqenien gjatë kësaj kohe të rëndësishëm.

KUJDES!
Ky produkt është menduar vetëm për të rriturit.
Ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj për marrjen e produkteve të formuluara për nënat shtatzëna dhe pleqsh, veçanërisht në qoftë se ju keni ndonjë lloj të gjendjes shëndetësore, janë duke marrë çdo lloj medikamente apo shtojcë tjetër.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
 
Copyright Dyqan CaliVita International 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu