Joint Protex Forte - Dyqan CaliVita International

Go to content

Joint Protex Forte

Joint ProteX Forte
90 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Joint ProteX FORTE
përbërësit aktiv/tableta:
Glukosamin sulfati 500 mg
Kondroitin sulfati 270 mg
Acidi Hijaluronik 50 mg
Metil-Sulfonil-Metan 150 mg
Ekstrakt nga Boswellia 50 mg
Serrata (std% acid bosvellik)
Pluhur i ëmbël livadhi 40 mg
Ekstrakt nga shafrani 10 mg
(std. 25% curcumins)
Zink 5 mg
Mangan 1 mg

Kompleks për mbrojtjen e nyjave
Tabletat Joint ProteX FORTE
ofrojnë një ekstra mbështetje për rigjenerimin e nyjave dhe prodhimin e lëngut synovial mes eshtrash! Edhe nëse ushqimi juaj është adekuat, ju megjithatë konsumoni shumë pak përbërës aktiv që do të ju ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të nyjave tuaja. Tabletat ofrojnë doza të larta të glukozaminës dhe kondroitinit, të njohur për përforcimin e nyjave, acidit hyalorunikc dhe MSM për ta mbështetur prodhimin e lëngut synovial, si dhe barishte anti-inflamatore (si curcuma dhe Filipendula ulmaria), të cilat së bashku sigurojnë se nyjat e juaja marrin mbështetje të duhur edhe në raste të ngarkesës ekstreme.

Kujt i rekomandohet
-          atyre që dëshirojnë që nyjave të tyre t’u sigurojnë mbështetje dhe mbrojtje të duhur;

-          atyre që merren me punë të rënda fizike;

-          sportistëve profesionistë dhe atyre që rregullisht merren me aktivitete sportive;

-          atyre me mbi-peshë;

-          atyre që kanë aktivitete të dobëta fizike;

-          për të plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave.

A e dini se :
ekziston rreziku i lartë i gërryerjes së nyjave pas lëndimit të tyre? Prandaj mu për këtë arsye rekomandohet konsumimi i preparateve mbrojtëse dhe rigjeneruese për kërcet përveç fizioterapisë gjatë periudhave të rehabilitimit.


Joint Protex Forte - shtesë ushqimore
   
produkt në dispozicion në rrjetin global të CaliVita

Përshkrimi:
Ka disa situata në jetë, kur nyje tanë kanë nevojë për mbrojtje shtesë. Duke e krahasuar me produktin tonë të vjetër Joint Protex, Joint Protex Forte mbështet shëndetin e nyjeve në rritjen e sasisë së përbërësve aktivë, kështu që ne rekomandojmë atë kryesisht për ata që kanë nevojë për mbrojtje shtesë.

Bones përbëjnë skeletin e trupit të njeriut janë të lidhura me njëri-tjetrin nga nyjet. Lëvizja e kockave në lidhje me njëri-tjetrin, që në vetvete është lëvizje, është aktivizuar nga nyjet me ndihmën e muskujve përreth. Në fund të eshtrave që përbëjnë nyjet e një kërc mund të gjendet, e cila nga njëra anë ndihmon të përbashkët për të lëvizur me fërkim të vogël të mundshëm, ndërsa në anën tjetër përmbush një funksion mbrojtës si. Prandaj, integriteti i saj është shumë e rëndësishme. Cartilages janë të rrethuar nga të ashtuquajturit kapsulë kyçeve dhe fluide synovial gjendet në kapsulë kyçeve, i cili, duke vepruar si një "lubrifikant", promovon lëvizjen frictionless e joints.

Shëndetin e nyjeve tona është prekur nga shumë gjëra. Si ne moshe, lidhjet të cilat janë të përhershme në punë, për shembull ata që kryejnë në masë të trupit tonë si ijet dhe gjunjë, veshin jashtë sigurisht. Ky proces i veshur jashtë mund të përshpejtohet edhe më tej nga një mënyrë të ulur të jetës, ose duke mbante peshë shtesë, dhe gjithashtu duhet të shikohet me kujdes në rastin e sportit ACE, punës së madhe fizike, si dhe disponimin trashëguar, kryesisht në zonjat.

Përbërësit aktiv të Përbashkët Protex Forte mund të kontribuojnë në mbrojtjen e shëndetit tonë kyçeve. Glucosamine merr pjesë në ndërtimin dhe ruajtjen e elementeve kryesore strukturore të kërc, kështu që ajo luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e integritetit dhe ripërtëritjen e nyjeve (kryesisht ajo e cartilages). Chondroitin, synergically bashkëpunuar me glucosamine, duke vepruar si një lubrifikant për joints, mund të mbështesë funksionimin e nyjeve. Acid Hyaluronic ka një rol të ngjashëm me chondroitin dhe si një moisturizer natyrore garanton viskozitetit të lëngjeve kyçeve dhe redukton fërkime në sipërfaqe kërc. Metil sulfonyl Metani, i njohur edhe si "MSM" është një komponent përdoret zakonisht në formula të përbashkëta që mbrojnë. Kjo ndihmon të ruajtur strukturën e shëndoshë të cartilages. Për më tepër, produkti përmban bimore ekstrakte të dobishme, si dhe zinku dhe mangani.

indikacionet:

ruajtjen e nyjeve të shëndetshme, veçanërisht në pacientët që kanë probleme me lëvizje, të cilat mund të jenë pasojë: një barrë të rëndësishëm në nyje (gjatë ushtrimit ose mbipeshë), dëmtimi mekanik, mënyrë jetese i ulur. Produkti është treguar edhe për të moshuarit.

KUJDES!
Për personat e ndjeshme të butak detit, aplikimi i saj duhet të shmanget.
A nuk e tejkalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Keywords: Joint Protex Forte, CaliVita, joints

Back to content