Produkte natyrore - Dyqan CaliVita International

Go to content

Produkte natyrore

CaliVita® = Cilësia

Kohët e fundit, autoritetet në mënyrë të përsëritur kanë quajtur vëmendjen për rreziqet e shtojcave ushqimore me origjinë të paqartë dhe të cilësisë. Kështu që ju duhet të jenë edhe më të kujdesshëm dhe të blerë produkte vetëm kontrolluara origjinë nga një burim i besueshëm.

CaliVita® ka qenë një faktor përcaktues i tregut shtojce dietetike për më shumë se 20 vjet tashmë. Gjatë kësaj periudhe, të dy kushtet e industrisë dhe tregut kanë pësuar disa ndryshime, por pavarësisht nga çdo efekt negativ - ose rregulloreve më të rrepta ose një krize ekonomike në thellim - ne kurrë nuk të prerë përsëri në cilësinë e çdo gjë në të gjitha, sepse besimi ynë është se ju mund të qëndroni në këmbë vetëm në qoftë se ju ofrojnë cilësi të përsosur. Për shkak të kësaj, qindra mijëra konsumatorë të kënaqur konsumojnë produktet tona në baza ditore.

Çfarë do të thotë të cilësisë së produktit të kompanisë CaliVita?


Nëse është teknologjikisht e mundur, ne preferojnë duke përdorur materiale natyrore të papërpunuara. Përveç kësaj, qëllimi ynë është që të aplikojnë dhe të shfrytëzojnë bimore përbërësit aktiv e kultivimit organik gjithnjë e më shumë expansively.

Në rastin e ekstrakte bimore, ne kërkojmë për të shtuar substanca e tyre të dobishme në sasi të mëdha të jetë e mundur, që është ne e preferojnë ata që kanë një raport të lartë përbërës aktiv.

Për më tepër, cilësia dhe sasia e përbërësve të aplikuara në produktet tona absolutisht plotësojnë rregulloret profesionale dhe ligjore, dhe gjatë zhvillimeve të produkteve tona ne i kushtoj vëmendje shtesë për përdorimin e formave kimike organike, si ata kanë absorbimin më të mirë.

Kur zhvillimin përbërjen e formulat tona, ne të kujdeset shtesë për të përfshirë përbërësit aktiv në sasi efektive, si dhe në rastin e formulave multi-komponent, për të siguruar coefficiency tyre sinergjike.

Për ne, up-to-date përbërja do të thotë jo vetëm përmbushjen e tendencat, por ne me të vërtetë ndjekin pritjet e konsumatorëve gjithashtu. Çdo zhvillim paraprihet nga një studim të plotë shkencor sfond në mënyrë që të ju ofrojë një produkt me të vërtetë efektive ju do të jetë i kënaqur me të në afat të gjatë, ose si një konsumator ose një anëtar i rrjetit.

Prodhimit të produkteve tona bëhet sipas udhëzimeve të rrepta të cilësisë dhe kontrollit të cilësisë të të GMP (Good Manufacturing Practice). Për më tepër, kontrolli i vazhdueshëm dhe periodik, inspektimit të rregullt nga FDA (US Food and Drug Administration) janë gjithashtu të garantuara.

Përveç sa më sipër, licencimi i produkteve CaliVita® varet nga inspektimet në shumë vende. Çfarë është më tepër, ne vend theks të madh në kontrollin e cilësisë në qendrën tonë evropian si.

Ne jemi të hapur për këto ide, vërejtjet dhe kërkesat e klientëve dhe anëtarëve tanë, kështu që ne mund të rrisë suksesin e kompanisë sonë së bashku.

Burimi: faqe CaliVita

Organic Noni

Lëng noni, lëng noni organik
Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Me origjinë nga fermat e kontrolluara ekologjike, frutat e nonit organik janë erëzuar me mjedër nga fermat ekologjike. Gjersa noni polinezian ka origjinë nga natyra e paprekur, noni organik kultivohet në fermat me kualifikime organike.

Kujt i rekomandohet
-          për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;

-          për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;

-          për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;

-          për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se :
kualifikimi organik  mund të sigurohet vetëm pas plotësimit të rregulloreve jashtëzakonisht të rrepta, dhe se prodhimi organik jo vetëm që ngrit cilësinë e produktit por në mënyrë domethënëse e mbron edhe dheun.

Ocean 21

Alga alkaline dhe aloe vera
Produkti Ocean 21 është një kompleks algash me bazë aloe verën, i cili përmban më tepër se 200 përbërës të vlefshëm aktiv të tilla si Pau d’Arco, boronica, panxhari dhe ekstrakti i karotës; preparati mbështet detoksikimin dhe regjenerimin e trupit, njëkohësisht përforcon rezistencën e trupit. Për më tepër, gjitha këto janë paraqitur në formë të lëngshme dhe të shijshme.

Kujt i rekomandohet
-          atyre që aplikojnë trajtimin detoksik dhe dëshirojnë ta ndihmojnë alkalizimin duke e plotësuar trajtimin;

-          atyre që ballafaqohen me probleme në tretje me qëllim që t ndihmohen funksionet normale të zorrëve;

-          atyre që mbajnë dietë dobësimi, në mënyrë që të mbështeten proceset normale të metabolizmit;

-          personat që vuajnë nga problemet me gjëndrën tiroide, në mënyrë që të përshtatet funksionimi normal i organit;

-          personat, thonjtë dhe flokët e të cilëve nuk kanë shkëlqim dhe janë të thyeshëm, dhe lëkura e të cilëve është jo elastike;

-          atyre që kanë mungesa vitaminash dhe mineralesh, të cilët dëshirojnë ta rifitojnë dhe ruajnë vitalitetin e tyre sa më shumë që të jetë e mundur;

-          secilit, në mënyrë që të mbështetin sistemin e tyre imun dhe ta ndihmojnë regjenerimin;

-          atyre në dietë candida, për ta plotësuar trajtimin.

A e dini se :

antrachonon, që janë ndihmës kryesor të detoksikimit dhe që gjenden në noni, mund të gjenden edhe në Aloe vera?

ZenThonic

Antioksidant i formës së lëngshme me mangosten

ZenThonic është një produkt me bazë të koncentratit të super frutës së quajtur mangosten, e cila posedon efekte të fuqishme antioksidative në formë të lëngshme.

Fibrat e saj të vlefshme, bioflavonoidet, vitaminat dhe mineralet i ndihmojnë proceset mbrojtëse të trupit kundër radikaleve të lira, të cilat i dëmtojnë qelizat, si dhe mund ta ngadalësojnë procesin e plakjes, kanë efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular, ofrojnë mbështetje të veçantë për sistemin imun dhe përmirësojnë gjendjen fizike.

Kujt i rekomandohet
-          secilit që dëshiron të ketë mbrojtje jashtëzakonisht të fuqishme antioksidante, dhe nxitës të sistemit imun;

-          personat e rraskapitur dhe pacientët që vuajnë nga sëmundjet, në mënyrë që të përmirësohet gjendja fizike;

-          atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;

-          duhanpirësit aktiv dhe pasiv, banorët e qyteteve me ajër të pastër;

-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;

-          atyre që jetën e kanë plotë strese;

-          gjithë atyre që preferojnë suplemente të formës së lëngshme.

A e dini se :
sipas një legjende, mangosteni, i cili e ka origjinën nga arkipelagu i Malajas, u ishte paraqitur njerëzve nga Buda për t’i ndihmuar jetët e tyre me efektet e dobishme të kësaj frute? Eksperimentet e hershme kanë demonstruar rezultate vërtet premtuese në lidhje me efektet e xanthonës së frutës në organizmin e njeriut, duke vepruar kundër inflamacioneve, dhimbjeve, alergjive, baktereve, dhe këpurdhave.*

Liquid Chlorophyll

Formulë alkaline e formës së lëngshme
Klorofili, i cili u jep bimëve ngjyrën e gjelbër, është një agjent jashtëzakonisht efikas bazik, përmes së cilit ju mund ta ruani apo rivendosni ekuilibrin acido-bazik të organizmit tuaj. Për më tepër, është një material i shkëlqyeshëm detoksifikues, posedon një efekt të lehtë diuretik prandaj është një pjesë thelbësore e trajtimeve dëlirëse.

Kujt i rekomandohet
-          për ta rivendosur ekuilibrin e pH-së në organizmin e aciduar;

-          për trajtime detoksikuese;

-          për ta ndihmuar tretjen;

-          si një deodorant i brendshëm në rast të erës së keqe në gojë;

-          për ta ndihmuar shërimin e plagëve;

-          për t’i reduktuar efektet anësore të radioterapisë dhe trajtimeve citostatike.

A e dini se :
sipas disa teorive të caktuara celuliti përbëhet prej substancave toksike të akumuluara ndërmjet indeve dhjamore, të cilat e ndalojnë ujin? Prandaj, hapi i parë dhe kryesor për trajtimin e celulitit është detoksikimi i organizmit!*

Back to content