Digestive Enzymes - Dyqan CaliVita International

Go to content

Digestive Enzymes

Digestive Enzymes
100 tableta

Dozimi:
2x1 tabletë me ushqim.

Përbërësit
75mg Pancreatin
75mg Farë e koprës
37.5mg Rrënjë shafrani të Indisë
25mg Acid L-Glutamic
17.5mg Pepsin
12.5mg Bromelain
10mg Diastase
7.5mg Protease
5mg Papaja
Në mbështetje të sistemit digjestiv

Produkti Digestive Enzymes përmban enzime digjestive dhe agjentë aktiv të origjinës bimore të cilat kontribuojnë në proceset tretëse. Nëse shprehitë tuaja në të ngrënë apo në mënyrën e jetës nuk janë të duhura, ky produkt mundet lehtë që ta përmirësoj balancën e sistemit tuaj digjestiv. Dekompozimi i materieve ushqimore përmes ndihmës së enzimave është hapi i parë drejt absorbimit dhe shfrytëzimit. Përmes enzimave adekuate ju mund ta lehtësoni dekompozimin e yndyrave, proteinave dhe karbohidrateve, dhe në këtë mënyrë ta mbështetni trupin dhe sistemin tuaj digjestiv.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që dëshirojnë ta mbështetin sistemin e tyre digjestiv në mënyrë të duhur;
- në rast të konsumimit të shpeshtë të ushqimit që shkakton fryrje, apo problemeve me fryrje;
- në rast të problemeve me tretje.

A e dini se?
A e keni ditur se efikasiteti i tretjes reduktohet me moshën? Në raste të njerëzve me grupin A të gjakut, kjo ankesë është e zakonshme pavarësisht moshës.
Përmbledhje:
Kushti themelor i përdorimit ideal të ushqyesve është tretje e duhur. Agjentët aktivë të formulës janë substancat bimore dhe enzimat ndihmon tretjen e ushqimit që janë prodhuar në trupin tonë dhe mund të nxisin proceset normale të ndihmon tretjen e ushqimit. Në rast të mungesës lëng stomakut mund të jetë e dobishme kundër vështirësive të tretjes.

"Ju jeni ajo që ju hani" - shkon duke thënë, por kjo nuk do të thotë se të gjithë. Një, dietë up-to-date nivelit të lartë është me të vërtetë shumë e rëndësishme dhe kjo është vetëm efikas nëse, përmes tretje e duhur, substancat e vlefshme mund të ndahen në njësi elementare, në mënyrë që të jetë dhënë përdorshëm. Për të ruajtur funksionin jetik, energjia është e nevojshme, të cilat kemi fituar nga ushqimi prekje. Enzimat ndihmon tretjen e ushqimit të luajë një rol të rëndësishëm në transformimin e ushqimit në energji; ata prishen ushqim përmes mekanikisht përtypet, duke i bërë ata të gatshëm për të absorbohet nga trajtojnë ndihmon tretjen e ushqimit.

Pancreatin është një enzimë shumë aktiv yndyrë decomposing prodhuar në pankreas. Pepsinë sintetizohet në stomak dhe papain nxjerrë nga papaja është e rëndësishme për tretjen e proteinave.

Betain HCI ndikon prodhimin e acidit klorhidrik. Enzimë Diastase kryen ndarjen e karbohidrateve. Kështu tretje i plotë kërkon lëngje ndihmon tretjen e ushqimit që përmbajnë sasi të mjaftueshme të enzimeve avari. Kjo sasi fillon në rënie edhe në mes-moshës shëndetshme. Gjatë kësaj periudhe, cilësia e tretjes përkeqësohet dhe është e shoqëruar shpesh nga simptoma të pakëndshme. Në llojet e gjakut A, kjo simptomë është i shpeshtë, i pavarur nga mosha. Në njerëz të tjerë një kusht enzimë e mangët është provokuar nga zakonet e pahijshme diete, konsumi i gatuar, raytreated, ruhet, pasterizuar, steamed, mikrovalë trajtuar apo ushqim të ngrirë. Në secilin nga këto raste "terapi enzimë" është i rekomanduar. Kjo nxit ndarjen e plotë të ushqyesve. Ne përfunduar këtë terapi duke përfshirë bimeve mbështetëse tretje në formulë.

Në njerëzit konsumojnë ndihmon tretjen e ushqimit enzimeve, përdorimi i shtojcave të tjera ushqimore CaliVita është përmirësuar gjithashtu.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content