Joint Protex - Dyqan CaliVita International

Go to content

Joint Protex

Joint Protex
90 tableta

Dozimi:
3x1 tableta në ditë

Joint ProteX përbërësit aktiv/tabletë:
Glukozaminë HCI 250 mg
Kondroitin-sulfat 200 mg
Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
Glikozaminoglikan (GAG) 150 mg
Kompleksi i Acid Hijaluronik 50 mg
Cetil-miristoleat (CMT) 50 mg
Ekstrakt nga Boswellia Serrata 50 mg
(std% acid bosvellik)
Kopra 40 mg
Ekstrakt nga shafrani (std. 25% curcumins) 10 mg
Zink 5 mg
Mangan 1 mg
Kompleks për mbrojtjen e nyjave

Përbërësit aktivë të Joint Protex kontribuojnë në rigjenerimin e kërceve të cilat gjenden në skaje të eshtrave dhe në prodhimin e lëngjeve mes tyre. Glukozamina përforcon kërcet, kurse acidi hyaluronic dhe MSM merr pjesë në prodhimin e lëngut synovial. Barishtet të cilat i përmban tableta, të tilla si curcuma dhe Filipendula ulmaria, ndikojnë në lehtësimin e dhimbjeve sikurse medikamentet non-steroide dhe anti-inflamatore por pa efekte anësore. Produkti mbështet nyjat tuaja, pasi që nuk është e mundur të keni një lëvizje të plotë dhe pa dhimbje nëse nyjat nuk i keni të shëndosha!

Kujt i rekomandohet?
- atyre që dëshirojnë që nyjave të tyre t’u sigurojnë mbështetje dhe mbrojtje të duhur;
- atyre që merren me punë të rënda fizike;
- atyre që rregullisht merren me aktivitete sportive;
- atyre me mbi-peshë;
- atyre që kanë aktivitete të dobëta fizike;
- për të plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave.

A e dini se?
A e keni ditur se harxhimi dhe gërryerja e nyjave më të rëndësishme (gjuri, nyelli, ijët) është një gjendje që prek shumë njerëz, veçanërisht në moshë të shtyrë, dhe se kjo ndikohet nga mënyra e jetës, mbi-pesha dhe faktorët trashëgues? Megjithatë, është një lajm i mirë se harxhimi dhe gërryerja e nyjave mund të parandalohet apo ngadalësohet. Nyjat tona janë në gjendje të rigjenerohen nëse marrin materie të nevojshme ushqimore.
Përmbledhje:
Ruajtja e shëndetit të përbashkët është me rëndësi kyçe në jetën e përditshme. Shkaqet më të shpeshta të zhvillimit të kyçeve deformim janë: pesha e tepërt e trupit, dietë të pahijshme, ose një mënyrë i ulur ose overstraining e jetës (sportive ACE, punë e vështirë fizike) dhe stresi. Protex i përbashkët është projektuar për të mbështetur shëndetin e nyjeve tona.

Joints të shëndetshme është diçka që shumë njerëz të marrë për të dhënë. Pasi ata përjetojnë probleme të përbashkëta, megjithatë, ata e kuptojnë se sa e rëndësishme funksion të qetë dhe pa dhimbje të përbashkët është të cilësisë dhe gëzimin e jetës. Faktori më i zakonshëm që mund të shkaktojnë reduktohet, të pahijshme, ose funksion i dhimbshëm i përbashkët është i vjetëruar, por faktorë të tjerë mund të kontribuojë gjithashtu. Këta faktorë mund të përfshijnë gjenetikën, kushtet mjekësore të tilla si artriti dhe përdhes, dhe overstraining joints përmes sport ose punë e vështirë fizike.
Ka disa, komponimet natyrisht-ndodhin cilat dëshmi tregon mund të ndihmoni duke mbështetur funksionimin e duhur dhe të shëndetshme të joints. Glucosamine është një shenjë paralajmëruese për të glycosaminoglycans, e cila është një komponent kryesor i kërc përbashkët. Sulfate chondroitin mund të ndihmojë lyej nyjeve, dhe, si ajo është një formë e glycosaminoglycan, ajo vepron synergically me glucosamine. Metil-sulfonil-metan (MSM) luan një rol të rëndësishëm në sintezën e proteinave të indeve lidhës. Së bashku, këto tre përbërësit të ndihmojë të sigurojë mbështetje ushqyese për mirëmbajtjen dhe riparimin e matricës kërc.
Acid Hyaluronic është një nga komponentët më të bollshme të matriksin e indit lidhor. Akuza e saj ekstrem negativ dhe molekulare ndihmë peshë kanë mbështjellë shumat e larta të mëdha të ujit, duke ndihmuar për të mbështetur hydration duhur të nyjeve. Cetil-myristoleate mbështet strukturën e shëndoshë të indeve kërc. Serrata Boswellia (pemë Indian temjan), meadowsweet, dhe Tumeric gjithë kanë pronat benefitial.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është menduar vetëm për të rriturit. Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose pleqsh.
Ky produkt përmban përbërës që rrjedhin nga butak. Mos e përdorni nëse jeni alergjik apo të ndjeshëm ndaj butak.
Nëse ju jeni të ndjeshëm ndaj oksid salicili ose aspirina, ose në qoftë se ju jeni diabetik, ose në qoftë se ju jeni duke u trajtuar për nivelin e kolesterolit, ose në qoftë se ju keni ndonjë lloj tjetër të gjendjes shëndetësore, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të përdorni këtë produkt.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content