Organic Noni - Dyqan CaliVita International

Go to content

Organic Noni

Organic Noni
946ml

Dozimi:
2 lugë gjelle në ditë

Përbërësit
Sedimente të frutave noni (Morinda citrifolia)
Organic Noni PAK
Lëng noni organik

Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Me origjinë nga fermat e kontrolluara ekologjike, frutat e nonit organik janë erëzuar me mjedër nga fermat ekologjike. Gjersa noni polinezian ka origjinë nga natyra e paprekur, noni organik kultivohet në fermat me kualifikime organike.

CaliVita përpiqet të shfrytëzoj ekskluzivisht lëndët e para të cilësisë më të lartë. Noni Polinesian buron nga natyra e paprekur, kurse Noni Organik nga një fermë ekologjike e certifikuar.

Kujt i rekomandohet?
- për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
- për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;
- për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;
- për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se?
A e keni ditur se kualifikimi organik mund të sigurohet vetëm pas plotësimit të rregulloreve jashtëzakonisht të rrepta, dhe se prodhimi organik jo vetëm që ngrit cilësinë e produktit por në mënyrë domethënëse e mbron edhe dheun.
Përmbledhje:
Ka vende të largëta në Tokë ku efektet hareshëm e qytetërimit kanë lënë vështirë se çdo gjurmë. Get balancuar me produkte të CaliVita-së Noni që janë nga zona të tilla, ku ende ekziston harmonia midis njeriut dhe natyrës.

Kjo bimë me gjelbërim të përjetshëm është autokton në Polinezi, Malajzi, Australi dhe Azinë Jug-lindore, dhe lartësia e saj shkon nga madhësia e një shkurre e vogël deri në 10 metra. Megjithatë, shkathtësi e madhësisë së tij nuk e ka fituar vëmendjen e botës sa më shumë të jetë përbërjen unbelievably të pasur të frutave të saj.

Ai përmban 18 lloje të aminoacideve, duke përfshirë shumë ato thelbësore që i duhen trupit, por nuk është në gjendje për të sintetizuar. Ajo është gjithashtu e pasur me vitamina dhe minerale që kontribuojnë në përmbushjen e kërkesave të përditshme të trupit. Përmban komponimet e tjera të efekteve antioxidant që mund të kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave tona kundër efekteve të caktuara të dëmshme të radikaleve të lira. Ajo ka një efekt i dobishëm për aftësinë e vetë-shëruese të trupit. Një nga përbërësit më të rëndësishme është një molekulë gjigant i quajtur proxeronin. Nga proxeronin trupi ynë prodhon xeronin në mëlçi. Ajo është përbërës i enzimeve, një mbështetës efektive e qelizave dhe ndihmon në funksionimin e shëndoshë të sistemit imunitar-dhe hormoneve.

Ka shumë gjëra që mund të rrisë kërkesat xeronin të trupit. Efektet më të shpeshta janë, stresi dhe rritur tendosje mendore dhe / ose fizike. Një sasi e caktuar e proxeronin është prekje me ushqim normal, por Noni përmban atë në sasi jashtëzakonisht të mëdha.

Si kërkesa për produkte organike certifikuar është në mënyrë të konsiderueshme në rritje, Noni popullor Polinesian në dispozicion është bërë nga përbërësit e pastër organike të certifikuar. Ndërsa Polinesian Noni vjen nga natyra e paprekur, CaliVita Organic Noni është nga kultivimi organik kontrolluar.

KUJDES!
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.l.
Back to content