Strong Bones PLUS - Dyqan CaliVita International

Go to content

Strong Bones PLUS

Strong Bones Plus
100 kapsula

Dozimi:
2 kapsula në ditë

Përbërësit
500mg Kalcium
250mg Magnez
200N.I. Vitaminë D3
Emri i ri: Calcium Magnesium Plus

Kalcium, magnez + vitaminë D3
Strong Bones PLUS është një preparat që ndihmon në mirëmbajtjen e shëndoshë të sistemit të eshtrave, funksionimin normal të muskujve dhe të sistemit nervor; preparati përmban kalcium dhe magnez të cilin e kemi plotësuar me D3 me qëllim që të sigurohet absorbimi më i mirë i kalciumit. Nëse dëshironi ta arrini dhe mirëmbani masën e duhur të eshtrave, ta parandaloni apo ngadalësoni osteoporozën, atëherë Strong Bones PLUS mund të jetë i dobishëm për ju!

Kujt i rekomandohet?
- atyre që nuk konsumojnë qumësht apo produkte qumështi;
- atyre që përdorin duhan, apo ata të cilët shpesh konsumojnë kafe apo pije të karbonizuara të cilat përmbajnë fosfor,
- atyre që bëjnë lëvizje të pakta, për ta parandaluar harxhimin e kalciumit nga trupi i tyre,
- në mënyrë që të plotësohet kërkesa në rritje për kalcium në rast të aktiviteteve të mundimshme fizike,
- të rinjtë të cilët përpiqen që të arrijnë dendësinë më të lartë të mundshme të eshtrave,
- personat e moshës mesatare me qëllim për ta ruajtur masën e eshtrave të tyre,
- të moshuarit, në mënyrë që të ngadalësohet degjenerimin e eshtrave.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së kalciumit përfshijnë: ngërçi i muskujve, dhimbje muskujsh, thonj të thyeshëm, dhëmbë të dobët dhe të prishur, thyerje të shpeshta të eshtrave, probleme metabolike. Në raste serioze, rënia e ngadalshme dhe graduale e nivelit të kalciumit mund të rezulton me osteoporozë.

A e dini se?
A e keni ditur se organizmi ynë nuk është në gjendje të prodhoj kalcium, prandaj ne mund ta sigurojmë këtë substance, esenciale për funksionimin e trupit tonë, përmes ushqimit dhe produkteve të qumështit?
Përmbledhje:

Strong Bones PLUS është një formulë e cila mbështet funksionimin e shëndoshë të eshtrave. Ajo përmban kalcium dhe magnez, dhe për hir të shfrytëzimit më të mirë, ne kemi plotësuar atë me vitaminë D3.

Minerale kalciumit dhe magnezit përkasin grupit të macroelements. Ata kanë një detyrë të shumta në trup; funksioni i tyre më i njohur është duke ndihmuar të ruajtur strukturën normale të eshtrave dhe të dhëmbëve.

Ka disa faktorë që përcaktojnë përdorimin e kalciumit, një prej tyre është vitaminë D furnizim. Kjo ishte pika e fillimit të një hulumtimi, nga rezultati i të cilave ne kemi përfshirë këtë vitaminë në formulë.

Vitaminë D është një derivat steroid, nje tretshëm, rezistent ngrohjes vitaminë yndyrë. Ajo ka dy forma të rëndësishme, një është D2- (ergocalciferol) dhe vitaminë D3- (cholecalciferol), nga radhët e cila vitaminë D3- është më aktiv. Në ushqimet me origjinë bimore vetëm D2- mund të gjenden, ndërsa në ushqimet me origjinë shtazore të dy prej tyre. Vitamina D nxit thithjen e kalciumit nga zorrët, integrimit të saj në kockat; për më tepër ajo ndihmon të mbajë ekuilibrin e kalciumit e plazmës së gjakut. Ky i fundit është i rëndësishëm sepse kalcium, përveç të qënit një bllok ndërtimi për kockat, luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit nervor, proces normal koagulimit, për të cilat para së gjithash kalciumit në plazmën e gjakut është e nevojshme.

KUJDES!
Pirja e duhanit, kafe, çaj, si dhe konsum të lartë fibër dhe acid oxal dhe përmbajtja phytin e bimëve të caktuara (për shembull kalë dori, raven) mund të bllokojnë absorbimin e kalciumit.
Futje të lartë proteine ​​rrit eliminimin e kalciumit përmes veshkat.
Përvoja tregon se raporti kalcium-magnezi duhet të jetë 2: 1. Formula moderne si Strong Bones PLUS përmbajnë dy macroelements, dhe në raportin e sipërpërmendur.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
Back to content